سالمندان اراک ،بیایید با هم به آینده فکرکنیم

مجموعه مقالاتی پیرامون سالمندان آلزایمری

سالمندان اراک ،بیایید با هم به آینده فکرکنیم

مجموعه مقالاتی پیرامون سالمندان آلزایمری

سبزیجات

تازه نگهداشتن سبزیجات تا چند ماه با سلفون ابداعی ژاپنی‌ها

یک شرکت ژاپنی دست به ساخت سلفون جدید زده که می‌تواند سبزیجات و میوه‌ها را برای ماه‌ها تازه نگه دارد.


به گزارش سرویس فناوری خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، این محصول با عنوان «Aura Pack» قدرت حفظ طراوت خود را با کنترل تبخیر آب و تنفس بیش از حد به دست آورده است.



سبزیجات از یک میزان آب حداقل 90 درصد برخوردارند و تا زمانی که این آب در آن باقی بماند، تازه و شاداب باقی می‌ماند.

این سلفون از غشای Belle Green Wise استفاده کرده که کار تبخیر آب گیاه را دشوارتر کرده است.

سبزیجات اکسیژن را گرفته و دی اکسید کربن آزاد می‌کنند. هرچقدر میزان تجانس محیط بیشتر باشد، این فرآیند ثابت‌تر بوده و خراب شدن سبزیجات دیرتر اتفاق می‌افتد.

این غشا همچنین در برابر تغلیظ مقاومت و شکل‌گیری رطوبت را دشوارتر می‌کند.

سبزیجات برگ‌دار مانند اسفناج با این بسته‌بندی می‌توانند دو تا سه روز بیشتر تازه بمانند. در ذخیره‌های طولانی‌مدت خرمالوهای مهر و موم شده در این غشا برای سه تا چهار ماه تازه ماندند. این حیات طولانی‌تر بدین معنی است که می‌توان سبزیجات را با شیوه‌های حمل‌ونقل آهسته‌تر با هزینه کمتر ارسال کرد.

اگرچه این دستاورد در ذخیره غذایی تحول بزرگی ایجاد نکرده اما مسلما یک ایده جالب برای تازه نگهداشتن سبزیجات برای دوره‌های زمانی بیشتر محسوب می‌شود.

این کار می‌تواند از دور انداختن میوه و سبزیجات به دلیل عدم تازگی جلوگیری کرده و افراد می‌توانند آنها را تا زمان استفاده به صورت بسته‌بندی شده و تازه نگهداری کنند.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد