ماهنامه آلزایمر شماره ۶ – خرداد۱۳۹۴
ماهنامه آلزایمر - شماره 6.pdf (1.2 MB)
هزینه های انجمن چگونه تامین می شود
این انجمن ازسال 88 شروع به فعالیت نموده وحدودا 4500 نفر حامی فعال دارد که درسال ازیک نوبت تا بالای 20 نوبت درسال نقدی وغیرنقدی مارادراداره این انجمن یاری ، ما درهرماه ودرهربرنامه که برای مرکز داریم جمع جدیدی به حامیان انجمن افزوده می شوند وبا توکل به خداوندمتعال وحمایت مردم خوب وخیر وبه پشتیبانی این عزیزان وهمچنین مسئولین دلسوز استاندارمحترم ومهندس عباسی شهردارمحترم کلانشهراراک ومدیران کل مومن وجناب مهندس الله دادی ریاست محترم نظام مهندسی ،مهندسین نظام مهندسی ومهندس قائمی مدیرکل محترم نوسازی مدارس ومهنس بوذری ومهندس نظری که کلیه کارهای تهیه نقشه سازه ،برق ومعماری و.. به عنوان یک خیریه انجام دادند ونمایندگان مردمی شهر واستانمان نیز همیشه مارا یاری نموده اند که ماهم بدون ترس طرحهای بزرگی را شروع خواهیم کردوبایاری خدا وتحت نام امام جواد(ع) وپدربزرگوارش آقا امام رضا (ع) ساخت مرکزآموزشی ،توانبخشی وپیشگیری آلزایمر را با زیربنای 3800متردرشهرک گردو ودرمنطقه گردشی وتفریحی بسازیم وبرایتأسیس این بنا و طرحها وبرنامه های انجمن ازهمه مردم خوب ونیکوکار استان وشهرمان درخواست کمک ویاری را داریم تادر این امر خیر وماندگار مارا مثل همیشه یاری نمایند .
بدینوسیله از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی و خارجی اعم از حضرات آیات عظام و حجج اسلام ، انجمنها، اتحادیه ها ، سندیکاها و تشکل های صنفی، اتاق های بازرگانی ، مؤسسات خیریه ، بانکها ، شرکتهای سرمایه گذاری، شرکتهای تولیدی صنعتی ، معدنی، کشاورزی، پزشکان ، جراحان ، مدیران ، افراد خیّر و ... خصوصا اراکی های عزیز خواستار پشتیبانی و حمایت مالی و معنوی آنان راداریم.
انشاء ا.. خداوند رحمان پاداش خیر نصیبشان فرماید.
کمکهای دریافتی :
ساخت یک سوئیت به نام خود درموسسه -3تخته 25 میلیون و2تخته ویک تخته ویژه 20 میلیون تومان
نقشه کشی -وجوه نقد ، تجهیزات ، وسائل و کالاهای ساختمانی ومصرفی مشارکت شرکتها و پیمانکاران ساختمانی درساخت قسمتی ازمجموعه حق انشعاب آب و برق و تلفن، صدور پروانه ساختمان ، عوارض پایان کار به شهرداری ، تجهیز مجتمع - گج -وسایل برقی ولوازم لوله کشی و.......هرشرکت وگروه با توجه به تخصص خود قسمتی از کار را به ما کمک کنند
اسامی کمک کنندگان به خیریه امام جواد(ع) اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی تاکنون به تفکیک و به ترتیب به شرح ذیل می باشد.
مشارکت کنندگان نوع مشارکت مقدار سیدمهدی قریشی وخانواده به یاد پدرومادرمرحومشان خرید زمین 45 میلییون تومان شزکت مهندسی شهباز مهندس مقدسی وکشاورز تهیه نقشه سه بعدی برای خریدزمین وجانمایی رایگان
عباسی شهرداراراک وشهردار وکارشناسان شهرداری منطق 2 اراک | بازدید ازمنطقه وزمین وپروانه ساخت ومجوز | خارج ازنوبت ورایگان |
نظام مهندسی | تاییدنقشه و.... | رایگان |
نوسازی مدارس | تهیه نقشه سازه ومعماری وبرق و... | رایگان |
آلزایمر بیماری است که در آن تحلیل رفتن و کاهش تدریجی مغز، موجب زوال عملکرد و توانایی عقلانی
فرد مبتلا می شود از جمله علائم آلزایمر اختلال حافظه و فراموشی است.سیر این اختلال تدریجی است
و با افت مستمر قوای شناختی مشخص می شود که نه تنها خود فرد مبتلا،
بلکه اطرافیان وی را هم تحت تاثیر قرار می دهد.
یکشنبه 24 خرداد 1394
گروه اجتماعی:
بیماری آلزایمر هم اکنون یکی از بیماری هایی است که روند رشد افراد مبتلا به آن زیاد است هرچند این بیماری گاه درسن 40به بالا نیز دیده می شود ولی طیف گسترده ای از مبتلایان به آن افراد بالای 60 سال هستند. شناخت بیماری آلزایمر و نحوه برخورد به افراد مبتلا به آن ضرورتی است که باید مورد توجه قرار بگیرد، خیلی از افرادی که بیمار مبتلا به آلزایمر دارند به دلیل نوع بیماری خیلی زود صبرشان را از دست می دهند.
مجله همشهری سرنخ - سامرا قلی زاده: از 300 سال پیش تاکنون مردم شمال غرب کلمبیا به طرز اسرارآمیزی دچار فراموشی می شوند.
طرح غربالگری آلزایمر پایلوت در تهران اجرایی می شود
فرید براتی سده رئیس دبیرخانه شورای ملی سالمندان کشور از اجرای طرح غربالگری آلزایمر خبر داد و گفت: این طرح به صورت پایلوت در تهران اجرا می شود.
فرید براتی سده با بیان این مطلب، افزود: همچنین طرح شناسایی سالمندان مبتلا به آلزایمر و اعلام اسامی آنها به نیروی انتظامی با همکاری انجمن آلزایمر و ناجا اجرایی میشود.
سلامت نیوز: محققان در بررسی جدید 34 سالگی را بهعنوان شادترین سال زندگی هر انسانی معرفی کردهاند.
به گزارش سلامت نیوز به نقل از هفته نامه زندگی مثبت، نتایج این مطالعه که با حضور بیش از 2400 شرکتکننده بالای 40 سال انجام شده نشان میدهد که در اواسط دهه 30 میزان شادی و نشاطی که فرد احساس میکند از هر زمان دیگری بیشتر است.
سلامت نیوز:زن بیسرپرست یا بد سرپرست که بار زندگی خانواری را به دوش میکشد؛ کودکی که به جای بازی در خانه سر چهارراه فال میفروشدیا اسپند دود میکند و... برایش فرقی نمیکند نام حوزهای که میخواهد حمایتش کند، بهزیستی باشد یا کمیته امداد یا هر سازمان حمایتکننده دیگری... برای او تنها این مهم است که کدام یک از اینها میتواند بار سنگین زندگی که کمرش را خم کرده، سبک کند و رضایت نسبیاش را برآورده نماید. او نه کاری به ادغام دارد، نه توجهی به تفکیک و نه هیچ چیز دیگر.... اینها برای او نان شب نمیشود. او با این ادبیات بیگانه است و درد زندگی براو چنان چیره شده است که نه اسم میشناسد و نه رسم؛ او تنها یک چیز میخواهد: «حمایت»، حمایت و باز هم حمایت.