مقابله با آسیب های اجتماعی ناشی از فقر زنان و کودکان بی سرپرست و بد سرپرست با یاری رساندن به آنان از طریق آموزش ، ارتقاء مهارت ها و ایجاد اشتغال و تقویت خودباوری ایشان تا نیل به خودکفایی این قشر مظلوم و آسیب پذیر هدف اصلی ماست.
اعضاء هیئت امناء متشکل از 30 نفر از اقشار مختلف مردم و اساتید دانشگاه ، حقوقدانان ، فرهنگیان ، پزشکان ، کارشناسان مختلف ، بانوان خانه دارومعتمدین می باشند که عالیترین مرجع تصمیم گیری بوده و هیئت مدیره منتخب هیئت امنا تحت نظر ایشان فعالیت می نماید.
مدیر عامل مجری تصمیمات هیئت مدیره و بازوی اجرایی هیئت مدیره می باشد.حوزه فعالیت این انجمن استان مرکزی بوده ، از هر اقدامی برای تاسیس و راه اندازی موسسات مشابه استقبال کرده و آماده عرضه و انتقال تجربیات خود در این زمینه است.
با توجه به این نکته که امروزه تشکل های داوطلبانه و خیریه بایستی دارای ساختار سازمانی منسجم باشند، حتی الامکان از شیوه های نوین مدیریتی برای سازماندهی نیروها استفاده می شود تا تشکل وابسته به حضور فرد یا گروه معینی نبوده و همچنین با ایجاد زیر ساخت مستحکمی بتواند برنامه های دراز مدت را به اجرا در آورد.
مدیریت تشکل در عین خدمت رسانی از توانمند سازی مجموعه نیز غافل نبوده و از هر فرصتی برای برخورداری از آموزشهای لازم چه بصورت فردی و چه بصورت گروهی استفاده نموده و برای رسیدن به اهداف خود ظرفیت سازی می نماید.این تشکل سعی می نماید به عنوان یک سازمان یادگیرنده از تجارب دیگران بیاموزد و تجارب خود را نیز به دیگران انتقال دهد.
ضمنا" برای بهره وری هرچه بیشتر از منابع انسانی چه در بخش دولتی و چه در بخش غیر دولتی منابع مذکور را شناسایی نموده و برای استفاده بهینه از توانمندی این بخش ها برنامه ریزی می شود.
در روند این رویکرد ضمن تعامل با NGOSو GOS از امکانات موجود برای پیشبرد اهداف به خوبی استفاده می شود.
منابع مالی موسسه ما عبارتند از :
باعث افتخاراست که اعلام نماییم بعدازشرکت استیم فرهنگیان با 73درصد مشارکت دومین حامی این موسسه بوده واین خیریه یک موسسه متعلق به فرهنگیان است.
1- یارانه ماهانه بهزیستی به مددجویان تحت پوشش که درمراکزنگهداری می شوند
2- هدایا و کمک های مردمی وشرکتهای خصوصی که به شکل احسان و نذورات به موسسه تحویل داده می شود.
3-وجوه جمع آوری شده در قلکهای مخصوص خانگی که بطور اختصاصی صرف خدمات درمانی و سایر کمکهای بلاعوض در شرایط خاص می شود.
4-کمکها مالی هیات امناء وهیات مدیره:
5-کمک های سازمان ها و نهاد های دولتی که در مقابل ارائه طرح های مختلف مطابق آیین نامه های موجود به موسسه داده می شود.
6- وقف زمین -خانه و......
7- گرفتن حامی برای موسسه وفرزندان بی سرپرست (ایتام) که فرهنگیان دراین مورد پیش قدم بوده وبیشترین کمک را به این موسسه نموده اند
شروع بکار خدمت رسانی موسسه در یک ساختمان قدیمی بود که با تعمیر و ترمیم بعضی از قسمت ها در حقیقت با کمترین امکانات ، که بااجازه ازبهزیستی فعالیت ها انجام شد تا اینکه در شهریور 89 مرکز کارآفرینی رضوی را برای زنان سرپرست خانوار در یک ساختمان قدیمی باکمک مدیران اجرائی استان و تبیین اهداف موسسه ، با توجه به عملکرد موسسه فضای مناسبی که برای بهره برداری با یک خرج سنگین در اختیار زنان سرپرست خانوار قرار دادیم که امسال این مرکز به زیرزمین مسجد کوثر خیابان هپکو منتقل شده و8نفراززنان سرپرست خانوارهزینه زندگی خوشان را ازاین مرکز کارآفرینی رضوی بدست می آورند .
بازمجدداازهمکاری همه مسئولین امام جمعه محترم -استاندار محترم وآقای فتح آبادی - آقای آصفری فرماندار محترم -محصولی ریاست مجمع امورصنفی وآقای لطفی نماینده محترم اراک وخیرین بزرگوار هیات مدیره شرکت استیم با پرداخت هرسه ماه 5میلییون تومان -شرکت یاسان با پرداخت 2میلییون تومان وشرکت نصب سمن با پرداخت یک میلییون تومان که دراین اقدام خداپسندانه که نشانگر ارج نهادن به حرکت های سازنده نیروهای داوطلب مردمی است روح تازه ای در کالبد مجموعه خیریه امام رضا(ع) دمیدند و با آماده سازی فضاهای مذکور امکانات بهتر و بیشتری در اختیار موسسه برای خدمت رسانی و یاری نمودن به مددجویان و زنان سرپرست خانواده قرار گرفت.
با توجه به اینکه ما مشکل دولت را با کمک مردم حل می کنیم وهیچیک از افرادی که در این موسسه به عنوان مددجو پذیرش می شوند دائمی نیستندو به محض اینکه شرایط مناسبی برای زندگی مستقل ایشان فراهم گردد از موسسه خارج شده و جای خود را به مددجوی دیگری می دهندو مایارانه این عزیزان را تاکنون نگرفته ایم ولی متاسفانه پول آب وبرق وگاز را ازما می گیرند ومتاسفانه هیچ مسئولی هم پاسخگونیست وما ماهانه بالای 500هزارتومان پول آب وبرق وگاز می پردازیم واین دوراز انصاف است ؟
، از بدو تأسیس تا کنون بیش از 148سالمند آلزایمری -25بیمارروانی مزمن شبانه روزی -14نفربیمارروانی مزمن روزانه و124نفر زنان خودسرپرست و سرپرست خانوار و 80فرزند بی سرپرست درمعرض خطر که60 نفرازاین عزیزان درخانه پدربزرگ -مادربزرگ-عمه -خاله-دایی -عمو و یا یکی ازاقوام خود زندگی می کنندو14فرزند پسر بی سرپرست که درخانه پسران ثامن و9فرزنددختر بی سرپرست که درخانه دختران رضوان در از خدمات این مجموعه بهره مند می شدند.