1. برای حافظهٔ کوتاه مدت: قهوه بنوشید.
قهوهٔ تازه جوش بهترین سوخت مغز است. همچنین نشان داده شده که قهوه فرایند پیری را کند میکند و حافظهٔ کوتاه مدت را تقویت میکند. همچنین محققین انگلیسی دریافتند فقط یک فنجان قهوه توان حل مسائل و توجه را بهبود میبخشد.
2. برای حافظهٔ بلند مدت: ذغال اخته بخورید.
آنتیاکسیدنت موجب حفاظت از مغز در برابر رادیکالهای آزاد شده و موجب تقلیل ریسک الژیمر و پارکینگسون میشود. همچنین برای بهبود روند شناختی(ترجمه، فکر کردن) موثرند.
3. برای سریع فکر کردن(سرعت انتقال): ماهی سالمن بخورید.
اسید چرب امگا ۳ موجود در ماهیهای چرب هستند و مهمترین اجر بنای بافت مغز هستند. پس آنها توان افزایش قدرت انتقال و فکر را دارند. نیاسین موجود در سالمن به عدم پیشرفت بیماری الزیمر و کاهش مشکلات شناختی کمک شایانی میکند.
4. برای قدرت بخشیدن به مغز: سالاد با پروتئین و سُس و سرکه و روغن بخورید.
روغن و سُس موجب کاهش سرعت هضم پروتئین و کربوهیدراتها است که همین امر خود موجب تثبیت قند خون و بالا نگاه داشتن سطح انرژی میشود.
5. برای آرامش مغز: ماست کم چرب یا مخلوط آجیل بخورید.
محققین در اسلواکی به جمعیت مورد مطالعه ۳ گرم اسید امینه لیزین و ارژنین و یا به صورت دارو نما، داده شد و از آنها خواستند تا سخنرانی کنند.
اندازه گیری خونی نشان داد که هورمون استرس در افرادی که آنرا به صورت ارگانیک دریافت کردند نسبت به نوع دارو نما تقریبا در حین و بعد از سخنرانی نصف گروه دیگر بوده است. ماست یکی از بهترین منابع لیزین و
خشکبار(آجیل) از منابع غنی آرژنین است.
6. برای تمرکز مغز: چای نعنا بنوشید.
بوی نعنا موجب فوکوس و افزایش عملکرد میشود. نعنا موجب افزایش هوشیاری رانندگان و کاهش فشار عصبی آنان میشود.
7. برای شادی مغز: سالاد اسفناج بخورید.
اسفناج منبع غنی از ویتامین ب - که ریشهٔ اصلی مواد موثر هورمونهای احساس خوب(خوشی) است. بر اساس تحقیقات کمبود ویتامین ب۶ موجب عصبانیت، بیقراری و افسردگی است.