به گزارش وب دا، معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بهمناسبت روز سالمند ضمن بیان این مطلب افزود: سالمند میتواند هر روز با سعی در مورد یادگیری یک چیز حافظه خود را تقویت کند.
دکتر محمدجعفر صادقی اضافه کرد: گوشدادن به اخبار رادیو و تلویزیون و بازگوکردن آن در جمع دوستان، مطالعه کتاب و یا روزنامه، تعریفکردن خاطرات گذشته، مشاعره و حلکردن جدول از روشهای تقویت حافظه است.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی نیشابور بیان کرد: با گذاشتن اشیایی که همیشه از آن استفاده می کنند مثل عینک یا کلید در جای مشخص میتوانند با فراموشکاری مقابله کنند.
دکترصادقی با اشاره به همراه داشتن یک دفترچه یادداشت خاطرنشان کرد: یادداشت کردن مطالبی که ممکن است فراموش شود، یادداشت پیامهای تلفنی و در معرض دید قراردان داروهای مصرفی را میتوان از دیگر روشهای مقابله با فراموشی دانست.
وی با اشاره به بروز بیماری ازدیاد پوکی استخوان در سالمندی عنوان کرد: ورزش منظم، مصرف مواد غذایی حاوی کلسیم، خودداری از مصرف خودسرانه شربت کاهنده اسید معده، قرار گرفتن در معرض نور خورشید و مصرف غذاهای آبپز بهجای سرخکردنی میتواند پوکی استخوان را کاهش دهد.
وی با توصیه به سالمندان برای جلوگیری از چاقی یادآور شد: اجتناب از مصرف نوشابه، مصرف شیر و لبنیات کمچرب و استفاده متعادل از غذاهای نشاستهای مثل ماکارونی میتواند از بروز چاقی جلوگیری کند.